ansikte

ANSIKTSLYFT KOBIDO

ANSIKTSLYFT KOBIDO

Denna teknik kombinerar olika hastighets- och djupnivåer av massagerörelser för att förbättra djupcirkulationen och lymfdräneringen av ansikte, nacke och övre delen av bröstet. Det stimulerar regenereringsprocesser i huden, förbättrar kollagen och elastinproduktionen av toxiner. Huden blir fastare och ljusare, rynkorna slätas, ansiktskonturen bildas. Meridian stimulering aktiverar flödet av qi energi som förbättrar det totala tillståndet i hela kroppen.

Du kommer att se resultat efter den första sessionen, men för den långsiktiga effekten rekommenderas sju sessionskurser, en session varje vecka.

75 min - 850 kr


KLASSISK ANSIKTSMASSAGE

Ansiktsmassage är ett snabbt och enkelt sätt att förbättra blodcirkulationen i ansiktet, vilket förbättrar hudens färg och struktur. Ansiktsmassage är också till hjälp för att lindra stress, lindra huvudvärk, framkalla avslappning och rensa sinusbelastning.

För bästa resultat perfekt att kombinera med lätt ansiktsbehandling eller som extra behandling tillsammans med någon kroppsbehandling.

30 min - 490 kr

KLASSISK ANSIKTSMASSAGE

KLASSISK ANSIKTSBEHANDLING

[ comfort zone ]

Rengöring, peeling, portömning, massage, mask, dagkräm.

60 min - 720 kr


SUBLIME SKIN DOUBLE PEEL

[ comfort zone ]

Den är en behandling som jämnar till huden, stimulerar cellförnyelsen och ger huden lyster. En dubbelpeeling som kombineras med C-vitamin gör den effektiv och garanterar resultat. Rekommenderar till mogen, grov hud och hud med ojämn hud ton (pigmenteringar).

I behandlingen ingår: Tranquillity Welcome Ritual, rengöring, peeling , Sublime Skin specialmask, nack- och skalpmassage och avslutande ansiktskräm.

45 min - 680 kr

SUBLIME SKIN DOUBLE PEEL

SUBLIME SKIN IMMEDIATE LIFT

SUBLIME SKIN IMMEDIATE LIFT

[ comfort zone ]

Den är en behandling som ger en liftning och fyller ut huden. Kombineras med den Active Lift Massage, som ger volym och liftning. Den biphasic peel-off mask är den som ger den specifika effekten i behandlingen.

Rekommenderas till mogen, grov hud och hud med ojämn hud ton (pigmenteringar).

I behandlingen ingår: Tranquillity Welcome Ritual, rengöring, Sublime Skin PEEL-OFF mask, Active Lift Massage, serum och ansiktskräm.

60 min - 850 kr


AKTIVE PURENESS REBALANCING

[ comfort zone ]

Djuprengörande behandling och ger huden friskhet. Huden blir frisk, den är tonad och samtidigt få en förnyad lyster i huden. Rekommenderas till fet hud, hud med vidgade porer och till sliten hud.

I behandlingen ingår: Tranquillity Welcome Ritual, rengöring, peeling, Comfort Zone Prep mask, Comfort Zone algea mask, och avslutas med ansiktskräm.

60 min - 790 kr

AKTIVE PURENESS REBALANCING